Kedvezményezett neve: MÁTRIX-WORKMANLIKE Szolgáltató, Kommunikációs, Tanácsadó és Oktatási Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02821

Projekt címe: „A MÁTRIX-WORKMANLIKE Kft. képzéstechnológiai lehetőségeinek fejlesztése”

Szerződött támogatás összege: 87 320 656 Ft

Támogatás mértéke (feltételesen vissza nem térítendő támogatás): 70%

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.12.31.

Projekt tartalmának bemutatása:

Jelen projektünk megvalósításának célja a korábbi alapokra (profi szolgáltatási tudás és három szakterület: oktatás, építőipar, facility management) szervesen építhető vállalkozási profil- és tevékenységbővülés, az innovatív megoldások kiaknázása, szolgáltatási portfólió szélesítése.

A pályázatban beszerezni kívánt eszközöket (robotkarok: jövő átképzései miatt a robotikával és mesterséges intelligenciával foglalkozó innovatív képzésekre, mint oktatási segédeszközök, kisgépek: a szakma legelterjedtebb minikotrói, rakodó gépe, targoncája, a legnépszerűbb forgalmazóktól) a munkaerő képzésére fordítjuk, lévén ezek mind hiányszakmákra irányulnak, egyben a jövőben is prosperáló területek humán erőforrás kezelésével szeretnénk foglalkozni (logisztika, építőipar kiemelt területe stb). Laptopok beszerzése az oktatók munkájához, a képzésszervezés adminisztrációs feladatainak ellátásához, valamint a munkafolyamatok digitális követhetősége miatt tervezett. f-KRÉTA felnőttképzés menedzsment rendszer(modul) kerül beszerzésre, amely segítségével párhuzamosan több képzés és képzési helyszín is kezelhető, valamint a digitális oktatás követelményeinek is megfelel. Szakértői tanácsadási szolgáltatás igénybevételével teljeskörűen alkalmazható munkavállalói értékelési rendszer került kialakításra, mely magába foglalja az elkötelezettségi-, elégedettségi- és teljesítmény értékelési rendszert. A későbbi szakmai oktatási tevékenységhez szükséges munkagépek között elektromos targonca is szerepel, amelynek elektromos árammal történő ellátását segíti a beszerzett napelemes rendszer. A napelemes rendszer segítségével a megvalósítási helyszín környezetbaráttá alakítása is megvalósult mely hozzájárul a rezsiköltségek minimalizálásához.